Kategori: Tips

ISADORA

Måste bara få tipsa er om min nya contoure palette från Isadora. Den är så himla bra!!! Jag införskaffade mig den mest för att den är enkel att ta med sig i väskan typ, har bara använt contoure-kitet från min smashbox palette tidigare, och den är ju inte den smidigaste att bära med sig. Hursomhelst, jag använder färg 01 som heller Warm Peach. Rekommenderar verkligen denna!!

 

ALOE VERA

Måste bara tipsa er om denna ansiktstvätt från Aloe Vera. Rengör ansiktet med den varje kväll och det har funkat för mig hittils!! Problemet är väl att man inte kan köpa den i butik eller från någon hemsida utan man måste beställa den från någon som är återförsäljare för Aloe Vera. Tur nog för min del så är min mamma det! Släng iväg ett meddelande om ni vill beställa något! :)

Serietips // Drop Dead Diva

Deb är modell och förlovad med sin drömman tills en dag då hon hamnar i en bilolycka och går bort. Lång historia kort så skickas Deb tillbaka från himlen ner till jorden och tar över Jane's (personen längst fram på bilden) kropp och liv. Hon är alltså sig själv fast i en annan kropp. Jane är en jätteduktig advokat och allt som Deb inte var. Jane arbetar även på samma advokatbyrå som hennes drömman gör. Serien kanske låter overklig och rörig, men den är himla bra!! Det är drama och komedi blandat och när jag känner mig lite nere slår jag alltid på ett avsnitt av Drop Dead Diva. Ge den en chans.. TIPS!!!

Central Inteligence

Var på bio igår och såg Central Intelligence med Kevin Hart och The Rock. Såhär skriver SF: "Bob var en gång klassens största mobboffer men har idag blivit en livsfarlig CIA-agent. I samband med en återförening på hans gamla gymnasieskola rekryterar han skoltidens coolaste snubbe, numera en revisor som mest längtar tillbaka till sina glansdagar. Hans oberäknelige nya partner tar honom från den trygga kontorstillvaron till en värld full av skottlossningar, svek och spionage – en värld där de både riskerar att dödas på fler sätt än vad till och med han kan räkna till."

 

Jag förväntade mig lite mer av filmen då alla filmer med Kevin Hart ofta rankas till en enkel femma. Men denna var mer fokus på The Rock och jag ansåg inte att det var en av Kevins bästa. But still- en bra film bortsett från det!! Filmen får av mig 3/5 popcorn-lådor!! 

Serietips // Orphan Black

Jag och Hamze började häromdagen att kolla på en ny serie och vi är redan halvvägs in i den- Orphan Black! Den handlar om tjejen på bilden som av misstag stöter på en tjej som ser identiskt likadan ut som henne själv. Hon bevittnar denna tjej ta sitt liv och bestämmer sig för att ta över hennes identitet och leva hennes liv istället.. Serien är lite läskig måste jag säga, hade aldrig vågat kolla på den ensam haha. Den är så spännande och man vill inget annat än att strecktitta på den...

Dokumentär-tips // The hunting ground

Såg en jätteintressant dokumentär häromdagen som handlade om våldtäkter på Collages i USA. Tydligen sker det flera hundratals våldtäkter på campuses varje år som aldrig någonsin får uppmärksamhet eller ens behandlas pågrund av att skolorna inte vill ha dåligt rykte och även för att våldtäktsmännen i många fall är idrottare på skolan och man vill inte förstöra hans "karriär". I denna dokumentären är det tjejer som berättar sina historier och berättar hur rektorerna på skolorna ber dom att hålla tyst om sin historia när dom anmäler till skolan, poliserna gör inte någonting heller, alla ber i princip tjejerna att bara vara tysta och hålla det för sig själva. Killarna får fortsätta gå i skolan som vanligt. Som sagt, väldigt intressant och dessutom SÅ VIKTIG dokumentär som man verkligen borde ta sig tid till att se. Den heter The Hunting Ground och jag såg den på netlflix, men den finns säkert på andra sidor också.

Serietips // Empire

Här kommer ett till serietips- Empire! Empire är en drama och musik serie som helt enkelt handlar om ett skivbolag som drivs utav mamma och pappa- Lucious och Cookie (efter att Cookie kommit ut från fängelset.) Skivbolagets största stjärnor är sönerna Hakeem och Jamal medan den tredje sonen jobbar inom företaget. Hursomhelst, jättebra serie tycker jag, det händer något i varje avsnitt! / LOVISA

Tip of the day

Tips tips tips (!!!) till alla er som är trötta på att era iphone laddare alltid går sönder, glappar osv. Att pärla den med pärlor gör att den inte kan vika sig och därmed håller längre! Man tar bara en sax och klipper i pärlan så kan man sätta på den. Lite terapeutiskt pyssel faktiskt haha! 

 

/ LOVISA

Serietips // Twisted

Från en serieälskare till en annan så kommer nu ett väl rekommenderat tips. Serien Twisted har genrerna drama, mysteri och thriller och den är hur spännande som helst. För att berätta kort så är de tre personerna på bilden bästavänner sedan barnsben. När dom var små så mördade killen sin faster och åkte därefter in på ungdomsanstalt under fem års tid. Det man får följa är helt enkelt tiden som följer när han kommer tillbaka och de tre vännerna återförenas. Det uppkommer då både problem och nya mysterier. Det finns bara två säsonger än sålänge men denna är riktigt sevärd! Påminner lite om Pretty Little Liars kanske? // LOVISA

Tourn.se

Vi har precis registrerat oss på tourn.se vilket innebär att vi kommer få chansen och möjligheten till att bli sponsarde av olika företag. Detta är då en tjänst som gör det enklare för bloggare att sammarbeta med företag och då också tjäna extrapengar. Eftersom vi är en nystartad blogg vill vi gärna få en rikitgt bra start och just därför väljer VI tourn. Prova du med! Klicka här för att komma till deras hemsida. 

Upp