Kategori: Mandingow-Mondays

Håll ut...

Hej mina älsklingar! Jag ville bara titta in och tala om att jag lever, jag har haft jordens bloggtorka samt HUR mycket som helst att göra de senaste veckorna. Därför har bloggen blivit bortprioriterad IGEN, tyvärr!!! Vad Hållt på hela dagen idag och mixat och trixat med en helt ny blogg faktiskt, känner att jag behöver en ny fräsch start. Har även känt mig väldigt motiverad och inspirerad senaste dygnet så förhoppningsvis kan jag släppa nya bloggen för er IMORGON (onsdag), och börja blogga som vanligt igen efter. Så ha lite lite mer tålamod bara så hörs vi som vanligt snart. Puss!!

After work

Efter att jag jobbat ett tiotimmars-pass igår mötte jag upp jess på stan, vi tog ett varv och kollade in festivalen som hade sin första dag igår och sedan satte vi oss på mocca i några timmar och snackade skit. Idag är det fredag och jag är uppe ännu tidigare än igår då jag jobbar 06-15 idag. Det blir skönt att sluta tidigt, då ska jag försöka bli klar med de sista flyttkartongerna i lägenheten så jag får lite ordning haha! Hoppas ni får en bra dag :)

05:57- Godmorgon

Klockan har precis slagit 06 och jag har precis slagit upp ögonen för dagen. Vaknade upp till grått och regningt men det är bara mysigt tycker jag! Äter lite frukost nu på balkongen innan det är dags för ett 07-16 arbetspass. Hatar att erkänna detta men jag älskar nog egentligen tidigs morgnar haha, älskar att vara vaken ensam medan alla andra sover och samtidigt veta att man har hela dagen framför sig, så olikt mig haha!!

Maandingow-monday

Då va det dags igen kära följare, Maandingow-monday är tillbaka! Idag tänkte jag att ni ska få gå djupt in i vårt förhållande, ni ska nämligen få följa oss steg för steg in i ett vanligt bråk, jag ser de bråken som normala bråk med inget speciellt märkvärdigt, men here you go:

Ett bråk mellan mig och Lålan börjar med fas 1, det är att vi först har ett topic att bråka om, dvs en källa där bråket kan starta, det kan vara allt från att jag ätit upp chipsen vi haft sen dagen innan, eller att jag inte skrapat undan vattnet efter jag har duschat.

När fas 1 är komplett hamnar vi i nästa steg, själva tjafset; Låla skäller till mestadels ut, medan jag tar emot och försöker flika in för att skydda mig själv, när jag flikat in så börjar jag prata på och nämner något som hände för länge sen, och då ställer Låla mig frågan: När hände detta?, vilket tar oss vidare i steg 3.

Mitt dåliga minne gör att jag, tillskillnad från Låla, tyvärr inte kan minnas tid och datum till när vad hände och vem som gjorde vad, därför förlorar jag poäng i denna gren av bråket. Steg 3 är det sista steget i våra bråk, det gör att best of 3 tar hem det hela, som tidigare sagt så är inte mitt minne på topp, det gör att steg 3 alltid går till Lålas fördel, samt steg 1 då jag oftast äter upp chipsen och glömmer skrapa bort vattnet.

Det sista steget sker efter ca 1 timme, som till mestadels bestått av total tystnad, onda blickar och en hel del gömda morsekod-meddelanden till varandra. Då är det dags för det sista steget, som är så simpelt och sjävklart; Som förlorare ska man ha svansen mellan benen och gå till den andra parten och be om ursäkt och hoppas på det bästa, i mitt fall brukar jag oftast få sitta en stund för att slicka mina rivsår och plåstra om mig själv efter att allt är över.

Detta var Maandingow-monday, vi hörs igen snart.

 

Här ser man ett exempel på det jag nyss beskrev:

1. Allt är frid & fröjd

2. Saker börjar ske

3. Man vet inte vad som sker

 

Maandingow-monday

Hejsan Lovisas blogg. Hamze heter jag och är Lovisas kille, Låla har bett mig hosta denna blogg, och så snäll som jag är så gick jag med på det. Så från och med idag kommer ni se mina inlägg ploppa fram lite då och då under rubriken "Maandingow-monday". Målet är att jag ska försöka skriva ett inlägg minst en gång i veckan, och gärna måndagar då hon bestämt att det ska vara min dag, Lålas blogg = Lålas regler. Jag får hoppas att jag kan hålla det jag lovat, minst ett inlägg/vecka.

Så vem är jag? Jo, jag är 21 år gammal och har bott i Eskilstuna i 1 år då jag flyttade hit från Västerås för att plugga, jag pluggar till civilingenjör på Mälardalens Högskola och är färdig om 4 år. På min fritid så umgås jag framförallt med Låla eller med mina vänner. Annars så jobbar jag på Bredbandsbolagets tekniska support.

Annars så tycker jag om att både kolla och spela fotboll, dör för god mat, och älskar att kolla på serier.

Så nu har ni alla fått en liten uppfattning av vem jag är, vi hörs sen!

Upp