Uflykt // Phang Nga

Idag har vi varit på utflykt med Ving till Phang Nga kusten! Första stoppet var på ett gummi-plantage där vi fick se hur man arbetade med att tillverka gummi från träd!

 

Sedan åkte vi ut på havet i en longtailbåt och det hörrni, det var det sjukaste. Tror aldrig att jag sett något så fint, det var helt breathtaking. Bilderna ger verkligen inte rättvisa. Tror inte man kan ta in det förrän man sett det med sina egna ögon.. Hur som helst! Vi åkte bland annat förbi James Bond Island där dom har spelat in en James Bond film.

 

Efter en stund på båten klev vi av på en liten muslimsk liten stad typ, Koh Panyee, som var uppbyggd på pålar i vattnet, hur coolt som helst. Där fick vi se en skola, hur det ser ut där, alla små hus, en liten marknad och även en moské. Så himla häftigt, verkligen! Vi åt även lunch där innan vi åkte vidare mot fastland!

 

Sista stoppet var i ett Buddha-tempel i en grotta. Jättecoolt med massa Buddha-statyer, men det häftigaste på detta stopp var att få se Makaki aporna som levde i djungeln där, dom är tydligen heliga för Buddhisterna. 

 

// För att summera var det en riktigt bra och minnesfull resa. Man fick se mycket saker under kort tid och för bra pengar. Detta var värt varenda krona! Underbart //

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas