BLOGGFLYTT!

Nu är allt färdigt, jag har flyttat över hela min blogg till NOUW. Det är faktiskt en bloggportal jag aldrig provat förut, blir galen på mig själv som bara hoppar runt men jag kan aldrig hitta en portal jag trivs med. Nouw kändes lätt och enkel att ha och göra med plus att jag kunde flytta över hela min gamla blogg och slipper börja om från början. Så jag är redo att ge er en chans Nouw, please be good to me.. (KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG!)

 

http://nouw.se/lovisaramquist 

http://nouw.se/lovisaramquist 

http://nouw.se/lovisaramquist 

xxx

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9381204068

Håll ut...

Hej mina älsklingar! Jag ville bara titta in och tala om att jag lever, jag har haft jordens bloggtorka samt HUR mycket som helst att göra de senaste veckorna. Därför har bloggen blivit bortprioriterad IGEN, tyvärr!!! Vad Hållt på hela dagen idag och mixat och trixat med en helt ny blogg faktiskt, känner att jag behöver en ny fräsch start. Har även känt mig väldigt motiverad och inspirerad senaste dygnet så förhoppningsvis kan jag släppa nya bloggen för er IMORGON (onsdag), och börja blogga som vanligt igen efter. Så ha lite lite mer tålamod bara så hörs vi som vanligt snart. Puss!!

Marble-crazy

Har ni sett vad fina kökssaker jag fått av mormis min? Allt i marmor, jag är verkligen marmor-crazy blir helt i extas haha. Är superduper nöjd, tack igen mormor<3

Finbesök

Igår hade jag finbesök av den här Donnan, det var jättemysigt. Vi köpte lite gottis och satt på balkongen och pratade ett tag in på natten. Idag har jag varit ledig och har fått en hel del gjort, har ätit lunch på stan med Wilma, uträttat lite ärenden, besökt gamla gymnasieskolan, växlat pengar och varit på mammas jobb. Har slutfört hela min universitetsansökan och skickat iväg den (gaaaah!!!). Nu har jag landat hemma, ska städa ordning i lägenheten och duscha medan jag väntar på att Hamze ska komma hem, kvällen ska vi spendera i tvättstugan. Blir min första "egna tvätt" liksom, haha!!

Ledig fredag

Idag har jag haft en ledig fredag, har varit på Tuna park med Wilma och även gått en fem kilometerslång promenad i det fina vädret. Känns skönt att vara någorluna igång med träningen igen, simmade igår och dagen innan det var jag på gymmet. Det var välbehövligt! Nu ska jag laga mat och mysa ner mig i soffan, blir en tidig kväll för mig idag då jag börjar jobba redan klockan 07 imorgon bitti...

Titta va fina ställen jag hittade på min promenad idag. Detta ligger alltså bara två minuter från lägenheten, kan tillochmed se vattnet från balkongen haha. Tyckte det såg jättemysigt och fint ut, hit ska jag gå tillbaka :)

Kvällsläsning

Är det jag som gått och blivit tant eller? Städar lägenheten nästan hela tiden, bakar kakor och läser böcker. Eller ja, har precis påbörjat en bok, tänkte försöka hitta tillbaka till läsningen men vi får se hur det blir av den saken. Det är avslappnande iallafall :) Nu tänkte jag gå in och laga lite mat och byta över från bok till serie istället, är fortfarande helt inne i Orange is the new black. Älskar älskar älskar

Söndag

Då var äntligen sista flyttkartongen upp-packad och jag kan äntligen börja känna mig hemmastadd. Har packat upp och städat i två timmar idag så nu har jag äntligen satt mig ner och pustat ut. Ska vila lite och sedan gå till affären och handla lite, så skönt med en ledig dag och för en gångs skull uppskattar jag faktiskt en söndag :) 

After work

Efter att jag jobbat ett tiotimmars-pass igår mötte jag upp jess på stan, vi tog ett varv och kollade in festivalen som hade sin första dag igår och sedan satte vi oss på mocca i några timmar och snackade skit. Idag är det fredag och jag är uppe ännu tidigare än igår då jag jobbar 06-15 idag. Det blir skönt att sluta tidigt, då ska jag försöka bli klar med de sista flyttkartongerna i lägenheten så jag får lite ordning haha! Hoppas ni får en bra dag :)

05:57- Godmorgon

Klockan har precis slagit 06 och jag har precis slagit upp ögonen för dagen. Vaknade upp till grått och regningt men det är bara mysigt tycker jag! Äter lite frukost nu på balkongen innan det är dags för ett 07-16 arbetspass. Hatar att erkänna detta men jag älskar nog egentligen tidigs morgnar haha, älskar att vara vaken ensam medan alla andra sover och samtidigt veta att man har hela dagen framför sig, så olikt mig haha!!

Flyttar hemifrån...

Hej hörrni! Idag har jag packat ut nästan allting jag äger från huset jag bott i sedan jag föddes, alltså i hela 19 år. Jag har tagit ett enda stort steg ut i vuxenlivet och flyttat in i det som ska komma att bli min egna lägenhet framöver. Jag har jätteblandade känslor över detta, det är hur kul som helst och det ska BLI hur kul som helst att få prova på att bo ensam, göra vad man vill, ta hand om sig själv, känna sig lite mer vuxen och bara ha sitt egna place liksom. Samtidigt är det en stor del av mig som känner typ... dåligt samvete? Som en del av er redan vet så är detta inte min egna lägenhet, det är inte jag som äger den utan det är min storasyster. Och ännu en gång- som en del av er vet, så bor hon på behandlingshem för tillfället för att bli frisk. Så man kan säga att jag hyr hennes lägenhet lite på obestämd tid då ingen av oss har en blekaste aning om när hon är redo att flytta hem igen. Det är väl därför jag kan känna lite dåligt samvete, här sitter jag och glädjer mig åt något som egentligen tillhör henne, något som hon borde glädjas över egentligen. Jag använder mig av hennes saker och bor i hennes lägenhet, när det egentligen är hon som borde vara här. Hon borde vara här och inte jag. Så ja, det är mycket som snurrar runt i kropp och knopp för tillfället men jag försöker att komma överrens med alla tankar och känslor. Hur glad, pirrig, upprymd och förväntansfull jag än är att jag ska få prova på att bo här, så finns det såklart ingenting jag skulle önska mer i hela världen än att systrami skulle vara hemma i sin lägenhet som vanligt igen. Ingenting kan ersätta hennes plats och jag saknar henne varje dag.<3

 

Always together never apart, maybe in distance but never in heart.

Glada Geten

Bilder från igår när var vi på på någon gårdsbutik som sålde getost och fick klappa getter, eller ja små schillingar var det. Så himla söta små djur! Idag har jag jobbat med min universitetsansökan och nu ligger jag i soffan bara och mest väntar ut tiden faktiskt. Ska jobba 16-01 idag så det var denna måndagen :)

Upp